Tag Archives: bagja janten urang Sunda

  1. Titi Laras Pentatonis

    5

    November 15, 2011 by kanesty

    Repotnya punya anak banyak: suka ngga hafal dengan nama masing-masing anaknya. Kalau anak laki-laki di keluarga saya kebetulan namanya berbeda-beda. …
    Continue reading

  2. Wawangsalan

    8

    November 6, 2011 by kanesty

    Wawangsalan téh nyaéta sisindiran anu diwangun ku cangkang jeung eusi. Dina sindir diwangun deui ku cangkang jeung wangsal. Anu dijieun wangsalna téh tara …
    Continue reading


me? random & unpredictable.

i’ve got this :D

November 2017
M T W T F S S
« Apr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.